Excite

Waar kun je leuke zomerjasjes voor een baby kopen?

Het is nog best moeilijk om leuke zomerjasjes voor je baby te vinden. Het aanbod is namelijk veel minder groter dan bij oudere kinderen. Ook zien veel zomerjasjes er hetzelfde uit. Het is of roze of blauw! Veel ouders kopen minimaal twee zomerjasjes voor hun baby. Het is altijd handig om er één reserve te hebben. Weet je niet welke maat je moet kopen, neem dan een kijkje op Happybee.nl/maattabel.

Goedkope zomerjasjes voor een baby

Bij verschillende winkels kun je betaalbare zomerjasjes voor een baby kopen. Veel ouders vinden het zonde om veel geld uit te geven aan een zomerjasje, omdat baby's er toch snel uit groeien. Goedkope zomerjasjes kun je bijvoorbeeld kopen bij C&A, H&M en Prénatal. Vaak betaal je maximaal dertig euro voor een zomerjasje. Ook tweedehands kun je gemakkelijk goedkope zomerjasjes kopen!

Merk zomerjasjes

Merk zomerjasjes zijn wat exclusiever. Je ziet dat er veel aandacht is besteed aan het ontwerp. Bekende merken voor baby's zijn Noppies, Jottum, Cakewalk en Lief/Stoer. Sites met een ruim aanbod aan (merk) zomerjasjes voor baby's zijn onder andere Kleertjes.com, Happybee.nl en Baby-walz.nl.

Maar je kunt je baby ook helemaal in stijl aankleden. Hierbij kun je denken aan merken als Armani, McGregor, Dior en Burberry. Een leuke site met allerlei merkkleding is Coccinelle.nl. Prijzen boven de 100 euro zijn geen uitzondering!

Online zomerjasjes kopen

Het voordeel van online een zomerjasje kopen is dat het aanbod vaak een stuk groter is dan in de winkel. Ook kun je op je gemak verschillende winkels bekijken. Wil je online zomerjasjes kopen? Let er dan wel op dat je de juiste maat koopt en bekijk de afbeelding goed om zeker te weten dat het zomerjasje naar je zin is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020