Excite

Zomer populair onder vreemdgangers

  • © Getty Images
De zomer lijkt de populairste periode te zijn om vreemd te gaan. Maar liefst 70 procent van de mensen die online vreemdgaan, heeft de activiteiten sinds het begin van de zomer opgevoerd. Dit blijkt uit een onderzoek onder meer dan 3000 mensen door online datingsite Victoria Milan, die gericht is op het faciliteren van vreemdgaan door getrouwde of gebonden mensen.

Sinds het begin van de zomer is een piek te zien in het aantal profielregistraties. 21 procent meer mannen hebben zich aangemeld en 17 procent meer vrouwen. Deze zouden zich vooral aanmelden voor een 'leuke tijd zonder verplichtingen'. Ook de activiteiten op de website nemen behoorlijk toe. Dit geldt voor 70 procent van de mensen op de site.

Volgens de site zouden de meeste mensen met een relatie zich met name in de zomer vervelen, waardoor er meer behoefte is aan contact met een minnaar of minnares. Er is een enorme toename te zien in het aantal online chats en nieuwe registraties. Mensen zoeken zomerromantiek, maar willen dit liever buiten hun eigen huis vinden.

De site bekeek ook de manier waarop mannen en vrouwen tijd vrijmaakten om hun minnaar of minnares te ontmoeten. Ongeveer een derde stuurt kinderen naar een zomeractiviteit, een kwart brengt de kinderen naar grootouders en een kwart gebruikt werk als smoes. Daarnaast wacht 16 procent van de mensen nog tot hun partner te druk is met de eigen zomeractiviteiten om vreemd te gaan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021