Excite

Op zoek naar een vrouw voor een relatie

Nederland kent steeds meer alleenstaanden. Sinds de 20e eeuw is het aantal personen per huishouden zelfs gehalveerd. Steeds meer mensen voeren een eenpersoonshuishouden. Hoewel vele singles een goede carrière hebben en een druk sociaal leven, mist er toch wel iets. Hoe vol je leven ook is met eigen activiteiten en hoeveel vrijheid je ook hebt, het is toch fijn om bepaalde dingen met die ene speciale persoon te delen. Ook onder alleenstaande mannen is die tendens steeds meer waar te nemen. Tenslotte, een relatie doe je niet in je eentje. Zoek daarom een vrouw voor een relatie om die leegte op te vullen.

Mislukte relaties

Waarom zijn zoveel mannen tegenwoordig alleenstaand? Een van de redenen kan een geschiedenis van mislukte relaties zijn. Hoe ouder mannen worden, hoe meer bagage ze met zich meedragen. Daarom deinzen mannen vaak terug voor een serieuze relatie, omdat ze in het verleden hebben ervaren dat het falen van een relatie maanden kan kosten om weer te boven te komen. Andere redenen zijn simpelweg de tijd niet hebben om te daten. Met de hoge tijdsdruk van tegenwoordig, moeten mannen én een topcarrière nastreven, tijd overhouden voor vrienden én dan nog eens de tijd vinden om te daten. En wie zegt dat je maar één date nodig hebt om een geslaagde relatie aan te gaan?

Datingsites

Gelukkig zijn er tegenwoordig ook steeds meer manieren om leuke vrouwen met behulp van een enkele muisklik uit te zoeken aan de hand van hun persoonlijke online profielen. Met behulp van datingsites zoals relatieplanet, parship of e-matching zijn al diverse relaties ontstaan. Uit sommige van die relaties zijn zelfs al baby's voortgekomen.

Mocht je dus moeite hebben met het vinden van een leuke vrouw voor een relatie, zoek je vrouw dan gewoon via het internet.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021