Excite

Zo zoek je een vriendin

Iedereen heeft graag een maatje om van alles mee te delen, of het nu een geliefde is of een gewone vriendin. Zoek jij een vriendin en weet je niet precies hoe je dat aan moet pakken? Dan hebben wij een paar goede tips voor je. Met deze tips, wat tijd, geduld en geluk komt het zeker goed.

Een gezellige vriendin

Zoek je een vriendin om gezellig mee te shoppen of mee te kletsen? Dan ben je niet de enige. Veel vrouwen hebben om uiteenlopende redenen behoefte aan een vriendin. Feit is dat je tegenwoordig steeds minder makkelijk vrienden kunt maken. Mensen zijn steeds meer op zichzelf en geven zich niet snel meer bloot. En naarmate je ouder wordt, lijkt het wel alsof iedereen al voorzien is van een vriendengroep. De zoektocht naar een vriendin begint in ieder geval bij je in de buurt; geef je op voor activiteiten, meld je aan bij een sportschool of neem een bijbaantje in de buurtwinkel; zo kom je in contact met mensen. Je merkt vanzelf of je een klik met iemand voelt en kunt dan op die manier verder werken. Denk er wel aan dat je je wel in moet zetten; als je er geen energie insteekt, krijg je er ook niets voor terug.

Een vriendin als geliefde

Het kan ook zijn dat je juist op zoek bent naar een geliefde. Ook daarvoor kun je eerst lokaal kijken. Lukt dat niet, of heb je dat al geprobeerd, dan kun je je inschrijven op een van de vele datingsites. Om de kans op succes te vergroten, kies je een site die het beste bij jou aansluit. Ben je bijvoorbeeld hoger opgeleid? Kies dan een site speciaal voor hoger opgeleiden.

Haak niet te snel af

Het vinden van een maatje is niet makkelijk. Zoek je een vriendin, haak dan niet te snel af, maar zet door. Steek energie in de ander, maar ook in het vinden van vrienden op zich. En richt je niet alleen op je doel; als je tijdens het zoeken van een partner een vriend vindt, wees daar dan ook blij mee!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021