Excite

Zo vind je leuke vaderdagcadeaus!

Wat zijn nu écht leuke vaderdagcadeaus, waar ook jouw vader iets aan heeft? Natuurlijk is dat heel persoonlijk, maar als je helemaal niet weet waar je moet beginnen, dan brengen deze tips je in ieder geval verder dan de standaard sokken en chocoladerepen.

Geef een doe-cadeau

Cadeautjes zijn natuurlijk leuk, maar op een gegeven moment verdwijnen ze in de kast of in de schuur en komen ze er zelden nog uit. Dat is eigenlijk zonde. Als je echt leuke Vaderdag cadeaus wilt geven, dan moet je zeker eens een doe-cadeau in overweging nemen. Zo kun je bijvoorbeeld je vader trakteren op een rondje stuntvliegen of een dag rijden in een stoere Ferrari. Sommige ervaringen kunnen ook met meerdere mensen gedeeld worden, dat is voor de meeste vaders helemaal een geweldig cadeau!

Doe het zelf

Tegenwoordig maken weinig mensen nog hun eigen vaderdagcadeaus. Soms hebben ze er geen tijd voor, soms voelt het 'te goedkoop'. Maar tijd is juist het kostbaarste dat je aan iemand kunt geven. Daarom is juist het maken van een cadeau extra bijzonder voor je vader. Je kunt je kunstwerk aanpassen op wat jij goed kunt of wat je vader mooi vindt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een schilderij of een kunstwerk van hout maken? Of misschien ben je wel ontzettend goed in het maken van een kastje waarin hij iets moois kan zetten. Je kunt het zelf bedenken. Zolang je het maar met aandacht en liefde maakt, zal er geen vader zijn die dat niet op prijs stelt.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021