Excite

Zo vind je een leuk vaderdagcadeau!

Vind je het vinden van een verjaardagscadeau voor je vader al moeilijk genoeg en sla je helemaal dicht als je een vaderdagcadeau probeert te vinden? Dan moet je vooral de volgende websites eens bezoeken. Als je hier geen leuk vaderdagcadeau kunt vinden, dan is het er gewoon niet!

Bijzondere cadeautjes

Een leuk vaderdagcadeau is een bijzonder cadeau, iets dat je niet overal ziet. En dat kun je onder meer vinden via internet. Een grote aanrader is webwinkel Fonq.nl. Hier kun je cadeautjes kopen van Joseph Joseph, Nespresso, Esprit, Jamie Oliver, Iittala, Fatboy, Evasolo, Alessi, Karlsson en nog veel meer. Het leuke hiervan is dat het vrij unieke cadeautjes zijn die je niet zomaar overal in de winkel ziet. Bestellen kan gewoon online, ook als je een beetje laat bent. De meeste cadeautjes die je voor € 20 hebt besteld, zijn de volgende dag in huis. Vanaf een orderbedrag van € 50 hoef je bovendien geen verzendkosten meer te betalen.

Dagje uit

Ook ontzettend leuk: geef je vader een avontuur cadeau voor Vaderdag. Van een dag stuntvliegen tot een uitje naar de dierentuin en van een leuke workshop tot rijden in een stoere sportauto: via Kadopagina.nl kan het allemaal. Alle cadeaus zijn onderverdeeld in verschillende  prijsklassen en de prijzen beginnen al bij tien euro. Kortom, voor elk budget en voor iedere vader is hier iets te vinden dat ongetwijfeld een gevoelige snaar raakt. Ook hier geldt dat laat bestellen geen probleem is want je kunt de cadeaubonnen zelfs meteen printen op je eigen printer!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021