Excite

Zo verras je je lief op Valentijnsdag

14 februari is de internationale dag van de liefde. Op die dag kunnen we de mensen die ons dierbaar zijn - en dat hoeft natuurlijk niet alleen je geliefde te zijn - eens extra in de watten leggen. Maar hoe? Een bloemetje doet het bijvoorbeeld altijd goed. Maar: als als je altijd een bloemetje geeft, dan kan het een idee zijn om er eens iets anders bij te doen, bijvoorbeeld een mooi gedicht. Zo is wel duidelijk dat je er werk van hebt gemaakt!
    © Getty Images

Romantisch avondje

Een romantisch avondje met je geliefde is natuurlijk het mooiste wat er is. Denk aan een dinertje met kaarslicht, een bijzonder menu, fijne kaarsjes, enzovoorts. Natuurlijk kan je tijdens zo'n avond ook nog een leuk cadeautje geven. Voor mannen is het wel een kwestie van opletten: maar weinig vrouwen kunnen lingerie als cadeautje waarderen. Andersom is het anders; mannen kunnen hun vrouwen in een leuk setje vaak meer dan waarderen.
    © Getty Images

Een aanzoek

Wil je écht uitpakken met Valentijnsdag en ervoor zorgen dat je geliefde die dag nooit meer vergeet? Doe dan een aanzoek. Niets is romantischer dan gevraagd worden op 14 februari. Denk rozenblaadjes, een bijzondere plek, een mooie ring, enzovoorts. Natuurlijk kun je dit niet elk jaar doen, maar je kunt de jaren erna wél weer teruggrijpen naar dit moment, waardoor Valentijnsdag eigenlijk automatisch al een romantisch tintje heeft. En als het nog te vroeg is voor een aanzoek; ook zonder vraag doet een mooi sieraad het altijd goed.
    © Getty Images

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021