Excite

Zo regel je een leuk huwelijkscadeau

Een uitnodiging voor een bruiloft krijgen is leuk. Maar al snel slaat de twijfel toe. Want wat doe je aan? En belangrijker nog: wat geef je aan de bruid en bruidegom? Een huwelijkscadeau uitkiezen is zo makkelijk nog niet en je wilt natuurlijk wel een klein beetje opvallen!

Vroeger was de bruiloft ook de aanleiding om samen een nieuw huis te betrekken. Tegenwoordig wonen stellen vaak al samen voor ze gaan trouwen. Waar je vroeger punten scoorde met dingen voor de uitzet, zorg je in dat geval nu waarschijnlijk alleen maar voor dubbele dingen. Of driedubbel, want als bruid of bruidegom eerder al op zichzelf woonde, dan is de kans groot dat datgene al dubbel aanwezig is.

Het makkelijkste is natuurlijk gewoon de uitnodiging volgen: veel stellen zullen op hun kaart een tip zetten, meestal in de vorm van een envelopje. Geld geven is altijd goed, maar het is weinig opvallend en bovendien erg lastig. Want hoeveel geef je?

Het is in ieder geval belangrijk om origineel te zijn en je te verdiepen in het stel. Als je iets met zorg uitkiest en kunt motiveren waarom je het gekocht hebt, dan zul je al snel met een geslaagd idee komen. En als je echt niets weet, dan kun je altijd nog rondvragen in de omgeving van het bruidspaar. Moeders, vaders en vrienden weten vaak net iets meer, waardoor het makkelijker wordt om een cadeau te kiezen. Volg dit soort wijze raad gewoon altijd op!

Afbeelding: Flickr account Elin B

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021