Excite

Zo koop je online kinderwagenbanden

Je zou er misschien niet zo erg bij stil staan, maar kinderwagenbanden verschillen maar weinig van gewone auto- of fietsbanden: ze zitten vol lucht en kunnen lek gaan. Als dat het geval is hoef je niet direct op zoek te gaan naar een nieuwe kinderwagen; je kunt gewoon nieuwe banden kopen. Online, dan kost het je ook maar weinig tijd.

Snelle levering

Als je gaat voor een snelle levering van je kinderwagenbanden, dan breng je een bezoekje aan Babycare.nl. Babycare.nl is een online shop met binnenbanden en buitenbanden voor tal van kinderwagens, joggers en buggy's. Je moet natuurlijk wel de juiste maat weten, maar die is in de meeste gevallen gewoon af te lezen van de huidige band. Bij Babycare.nl kun je nog veel meer babyspulletjes bestellen. Kijk gerust even rond, want vanaf een bestelbedrag van €200 hoef je geen verzendkosten te betalen. Dat scheelt je toch weer €6,95!

Fietsenwinkel

Een babywinkel is niet de enige plek waar je kinderwagenbanden kunt kopen. Ook online fietswinkels bieden ze regelmatig aan. De Hollandbikeshop.com bijvoorbeeld. Daar kun je banden in verschillende maten kopen. Is je band helemaal niet lek, maar is er iets mis met het ventiel? Dan schaf je hier gewoon een nieuw ventiel aan. Gemakkelijk, snel en voordelig.

Natuurlijk moet je na het bestellen ook nog zelf de band plaatsen. Dit is vaak makkelijker dan je denkt. Bekijk altijd goed hoe je de bestaande band er af haalt en plaats de nieuwe band op dezelfde manier - maar dan andersom natuurlijk - terug.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021