Excite

Zo koop je de perfecte parfum!

Parfum is één van de beste cadeautjes voor Valentijnsdag. Het is leuk om te krijgen, mits de parfum tenminste lekker is. Om er zeker van te zijn dat je op dat gebied geen misser maakt, zorg je voor een goede voorbereiding. Als je vriend of vriendin een vast luchtje hebt, dan zit je eigenlijk altijd goed. Je kunt eens variëren tussen verschillende soorten, zoals eau fraîche of eau de parfum, maar je hoeft je hoofd niet te breken over de geur.

Als dat niet het geval is óf als je eens een keer iets anders wilt geven, dan is het alsnog belangrijk om te weten van welke geuren je geliefde houdt. Er zijn een aantal basistermen die je moet kennen en die je kunnen helpen om de juiste geur te vinden. Probeer de favoriete geur van je geliefde te omschrijven in termen van zwaar, fruitig, luchtig enzovoorts.

Met die omschrijving zorg je ervoor dat je naar de parfumerie gaat. Je kunt zelf parfums testen, maar je kunt beter om advies vragen. Als je een goede omschrijving weet te geven, dan kan de verkoper binnen no time een aantal toepasselijke geuren voor je selecteren. Zijn de eerste drie geuren niet wat je er van verwacht hebt? Probeer dan of je meer geluk hebt in een andere winkel. Het loopje zorgt ervoor dat je neus weer fris is en de kans dat je slaagt is dan ook weer wat groter!

Afbeelding: Flickr account Un ragazzo gramatoom Bi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021