Excite

Originele verjaardagstip: zelf een kadobon maken

Een cadeautje regelen kan soms best lastig zijn. Wat geef je iemand die alles al heeft? En wat geef je iemand als je budget eigenlijk wat beperkt is? In beide gevallen is zelf een kadobon maken een goed idee. Het kan je geld besparen, maar het kan je ook de kans geven om iets echt origineels te geven. En zo'n cadeautje is eigenlijk altijd goed.

Zelf maken

Wil je zelf een kadobon maken, dan is het handig om eerst te bedenken wat je wilt geven. Denk aan een uitje met een etentje achteraf, of alleen een etentje. Je kunt ook een cadeaubon geven voor een avondje uit en aanbieden dat jij oppast. Voor ouders van jonge kinderen kan dat af en toe een echte uitkomst zijn. Andere ideetjes zijn een kadobon voor een keer grasmaaien, voor hulp bij het verbouwen, voor afwassen tijdens een verjaardag of iets anders waarvan je eigenlijk wel zeker weet dat je de ontvanger er een plezier mee doet. De bon kun je vervolgens op de computer maken of door een mooi vel gekleurd papier te pakken en daar met stiften, lintjes, glitters en andere leuke dingen wat moois van te maken.

Online maken

Ben je niet zo creatief met het maken van dingen? Dan kun je online een tegoedbon maken, bijvoorbeeld via Geefeentegoedbon.nl. Je kunt hier gratis een bon maken met je eigen teksten erop. Natuurlijk geldt daarvoor ook hetzelfde als hierboven: bedenk eerst iets leuks om erop te zetten, zodat je de tekst en eventuele afbeeldingen daar meteen op aan kunt passen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020