Excite

Zelf een cadeaubon maken: de digitale optie

Om zelf een cadeaubon te maken, heb je niet veel meer nodig dan een computer en een internetaansluiting: geen probleem dus. Er zijn veel websites die aanbieden om een cadeaubon te maken. Je kunt ze vaak zelf - deels - aanpassen en dan maken zij de cadeaubon voor je. Uiteraard kun je ook helemaal op eigen houtje aan de slag.

Bonnenfabriek.nl

Op de bonnenfabriek.nl kun je je eigen bonnen ontwerpen en opsturen. De bon die je kunt ontwerpen is 21 x 15 cm groot. Deze ontvang je zo dat je meteen weg kunt geven. Daarnaast krijg je er een handje confetti erbij en een verzendenvelop. Voor een order van één tot vier cadeaubonnen betaal je zo'n 4,95 euro. Voor grotere orders gelden er kortingen. De portokosten zijn gelijk aan de normale tarieven van TNT-post. Zowel voor Nederland zelf als voor het buitenland. Betalen kan eenvoudig via creditcard, Paypal en iDEAL.

Geefeentegoedbon.nl

Op geefeentegoedbon.nl kun je ook zelf cadeaubonnen ontwerpen. Er zijn veel achtergronden voor de bon te vinden op de site. Bij het uitzoeken van de achtergrond kun je meteen de bon invullen. Wat geef je de jarige met deze bon? Wanneer je de bon heb ingevuld, kun je deze gewoon zelf printen. Je kunt de bon overigens ook als e-card versturen. De bonnen van geefeentegoedbon.nl zijn gratis, dus ook ideaal voor mensen die er niet al teveel geld aan uit willen geven, of als je nog een presentje bij de cadeaubon schenkt.

Dus verzamel al je creativiteit en maak zelf een mooie cadeaubon!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020