Excite

Wit brood en pijnstillers stillen ook sex drive

Heb je het idee dat je libido niet meer is wat het geweest is? Dan kun je direct grijpen naar van die pilletjes die daar speciaal voor gemaakt zijn, maar je kunt ook eens kijken naar het probleem zelf en de oorzaak daarvan. Uit onderzoek blijkt dat de oplossing soms eenvoudiger is dan je zelf zou denken.

Het blijkt namelijk niet altijd zo te zijn dat er onoplosbare oorzaken zijn voor het gebrek aan libido. Vaak genoeg is het eetpatroon de grote boosdoener. Tonic, wit brood en pijnstillers blijken bijvoorbeeld funest te zijn voor je seksdrive. En dat geldt voor meer producten. Heel veel fabrieksproducten met veel suiker hebben een negatief effect op je seksdrive, omdat ze je af en toe wat energie leveren, maar geen energie overhouden voor seks.

Ook middeltjes die je bijvoorbeeld tegen een verkoudheid zou gebruiken zijn slecht voor je libido. Het is nog niet helemaal duidelijk waar dat aan ligt, maar in de praktijk blijkt dat zowel mannen als vrouwen hier last van hebben.

Met name voor vrouwen blijkt een tekort aan ijzer nog een groot probleem. Veel vrouwen halen uit hun normale eetpatroon niet voldoende ijzer. Als ze dit niet aanvullen, dan hebben ze vaak een gebrek aan energie en moeten ze niet aan seks denken. Dacht je aan een romantisch dinertje om wat spanning in jullie relatie te brengen? Reken dan in ieder geval ook niet op seks, want ook zware maaltijden bieden maar weinig energie voor de daad!

Afbeelding: Flickr account treehouse1977

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021