Excite

Wie stuur jij dit jaar een Valentijnskaart?

Valentijnsdag is elk jaar weer spannend: krijg je kaarten en zo ja, van wie? En misschien nog wel belangrijker: wie verras jij dit jaar met een kaart? Het sturen van Valentijnskaarten kan elk jaar weer voor een flinke buzz zorgen in vriendengroepen; je wilt er graag wat over vertellen, maar houdt ook van de geheimzinnigheid er om heen. Bovendien wil je natuurlijk niet verraden wie jij een kaart stuurt. Wie komt er voor jou in aanmerking?

Een Valentijnskaart stuur je allang niet meer alleen naar iemand op wie je stiekem verliefd bent. De kaarten worden tegenwoordig ook gestuurd naar mensen van je wie je houdt, bijvoorbeeld ouders, vrienden of misschien zelfs collega’s. Het bijzondere aan een Valentijnskaart – het feit dat je naam er niet op staat – verdwijnt op die manier wel een beetje. Steeds meer mensen zetten wel hun naam op de kaart en halen zo een klein beetje van de mysterie weg. Aan de andere kant is dat natuurlijk ook weer niet zo erg; het laat duidelijk zien dat de dag om liefde draait, iets waar Valentijnsdag natuurlijk voor staat.

Valentijnskaarten kun je zelfs nog op de dag zelf sturen. Hoewel het natuurlijk leuker is als de kaart iets eerder aankomt, maakt deze vaak extra veel indruk als het volledig onverwacht is. Ben je wat te laat met het kopen en versturen van een kaart? Dan hoef je je daar dus nog even geen zorgen om te maken!

Afbeelding: Flickr account Luza

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021