Excite

Weekend weg met je Valentijn

In het weekend voor of na Valentijnsdag kun je je geliefde natuurlijk verrassen met een heerlijk Valentijn weekend. Dit kan bijvoorbeeld door een hotel te boeken voor een weekend en veel romantische dingen te doen. Veel hotels hebben rond Valentijnsdag speciale, romantische arrangementen. Je kunt naar een romantische stad, zoals Rome, Parijs of Praag. Ook kun je samen heerlijk uit eten gaan in een luxe restaurant. Je kunt de eigenaar van het restaurant vooraf vragen of hij namens jou een bos bloemen aan je geliefde geeft.

Doe leuke excursies. In veel grote steden kun je bijvoorbeeld een boottocht maken of een tocht op een paardenkoets. Helemaal exclusief kun je je Valentijn weekend ook maken. Dit door bijvoorbeeld te overnachten in een kasteel! Erg romantisch en het zal zeker gewaardeerd worden.

Het leukste is natuurlijk om van tevoren niet precies te vertellen wat jullie gaan doen en waar jullie naartoe gaan. Het kan wel handig zijn om aan te geven dat jullie iets gaan doen, zodat je geliefde tenminste geen andere afspraken heeft. Natuurlijk kun je ook eventueel ongeveer aangeven wat de plannen zijn. Je hoeft natuurlijk lang niet alles te vertellen over jullie romantische weekend. Het is veel leuker om te laten zien wat je van plan bent.

Maak er een prachtig Valentijn weekend van! Er is genoeg te bedenken en alles is even romantisch. Veel plezier!

Afbeelding: Flickr account ngnmmenda

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020