Excite

Website voor affaires belooft seks

Voor mensen die zich gevangen voelen in hun eigen huwelijk biedt de website voor overspel Ashleymadison.com nu een plek aan waarbij zij discreet een affaire kunnen aangaan. Betalende leden krijgen daarbij gegarandeerd seks. Mocht dat niet gebeuren, dan krijgen ze hun inschrijvingsgeld terug. De enige voorwaarde voor het terugkrijgen van je geld is dat je de richtlijnen van de website volgt.

De affairesite bestaat al sinds 2001 en sindsdien maakten 8 miljoen mensen gebruik van de diensten. De site verwijdert alle sporen van communicatie van leden en maakt de ware identiteit nooit bekend. De slogan ‘life is short, have an affair’ ontving al veel kritiek van religieuze groeperingen en kerken.

De oprichter, Noel Bideman, zegt dat aan een affaire gewerkt moet worden indien je wil dat het zal slagen. Toch zou Bideman zelf nooit vreemdgaan."Ik zou er kapot van zijn moest ik ontdekken dat mijn vrouw ontrouw was. Zelf ga ik niet vreemd, mijn partner heeft emotionele en lichamelijke noden waar ik aan moet voldoen. Als ik hier in faal, zou ze me kunnen bedriegen. Dat zou me breken, maar ik zou me ook moeten afvragen waarom ze dat gedaan heeft", aldus Bideman.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021