Excite

Wat wordt jullie trouwlocatie?

Er zijn veel plaatsen waar je kunt trouwen. Wat dacht je van een hotel op een romantische locatie, met een grote zaal waar het feest kan worden gehouden? Of wat te denken van een oud kasteel met een prachtige sfeer? Als je zeker weet dat het mooi weer wordt op de gekozen datum, kun je er ook voor kiezen om de bruiloft ergens buiten te vieren, bijvoorbeeld in een mooie tuin. Zorg er dan wel voor dat je nog een alternatief hebt, voor het geval het toch gaat regenen, zoals bijvoorbeeld een ruime zaal.

Je kunt er ook voor kiezen om in het buitenland te trouwen. Er zijn prachtige trouwlocaties in het buitenland, zoals bijvoorbeeld stranden met palmbomen of mooie zalen in de buurt van een indrukwekkend natuurgebied. Eén van de bekendste plaatsen waar mensen trouwen in Las Vegas. Hier vind je allerlei soorten trouwkapelletjes en kun je je zelfs laten trouwen door Elvis. Als je in het buitenland trouwt, moet je er rekening mee houden dat niet iedereen geld heeft om er te komen en dat je wellicht ook voor de reiskosten moet betalen.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om thuis te trouwen. Sommige huizen zijn groot genoeg voor een leuk feest. En anderen hebben weer een supergrote tuin waar je gemakkelijk kunt trouwen.

Afbeelding: Flickr account baliartphotography

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021