Excite

Wat wil je voor je verjaardag?

Bedenk je vooral goed wat je graag doet. Verzamel je iets? Ga je graag op reis? Wat zijn je hobby’s? Doe je aan een sport? Als je dit soort dingen op een rij zet kun je makkelijker bedenken wat je eventueel wilt hebben voor je verjaardag.

Het is ook handig om al veel eerder met een verjaardagscadeau bezig te zijn. Als je het hele jaar door aan een verlanglijstje werkt, is het een stuk gemakkelijker iets te bedenken. Koop dus niet meteen wat je wilt, maar schrijf het op. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om een cadeau te verzinnen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker mysza

Het is ook mogelijk om cadeaubonnen te vragen. Dit is vaak net wat leuker dan geld vragen. Tegenwoordig heb je overal cadeaubonnen voor. Je kunt je laten verrassen, maar ook specifieke cadeaubonnen vragen. Met die cadeaubonnen kun je namelijk bij je favoriete winkel shoppen.

Wat je ook vraagt voor je verjaardag. Zorg sowieso dat je een leuke dag hebt, bijvoorbeeld door een knalfeest te geven. Het is immers jouw dag, dus deze moet hoe dan ook geslaagd zijn. Onthoud ook dat ieder verjaardagscadeau dat je krijgt leuk is: mensen hebben immers aan je gedacht en dat is enorm belangrijk. Wees dus blij met alles dat je krijgt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020