Excite

Wat wil je als huwelijkscadeau?

Het kan heel lastig zijn om een huwelijkscadeau te bedenken. Wat kun je vragen aan mensen? En het is natuurlijk nog leuker als het werkelijk een verrassing is wat je krijgt. In het laatste geval is het handig om een soort lijstje te maken wat je aan je familie/vrienden geeft. Mensen kunnen dan bijvoorbeeld doorstrepen wat ze gaan kopen. Het is dan de bedoeling dat het onderling wordt doorgegeven aan elkaar. Of ze stoppen het verlanglijstje in een enveloppe, zodat je zelf niet kan zien wat ze hebben uitgekozen.

Zorg er ook altijd voor dat je cadeaus hebt van verschillende prijsklassen op je verlanglijstje. Het kan namelijk best zijn dat niet iedere dure cadeaus kan geven. Zorg er dus voor dat je rekening houdt met meerdere mensen.

Weet je niet wat je moet vragen? Dat is lastig, maar er is vast wel iets wat je op je lijst kan zetten. Bedenk goed wat aan vervanging toe is, of wat de hobby’s van jou en je partner zijn. Bekijk reclamefolders en het internet en probeer er zo achter te komen wat jullie kunnen vragen. Misschien iets voor in het huis, of voor tijdens de huwelijksreis. Eventueel kun je ook altijd nog geld vragen, maar dat wordt doorgaans wel gezien als een saai cadeau.

Afbeelding: Flickr account mote

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021