Excite

Wat kun je geven als kraamcadeau?

Zwangere vrouwen kunnen via winkels als Etos en Prenatal gratis babydozenaanvragen. Daarin zitten nuttige producten voor tijdens de zwangerschap, maar ook leuke dingen voor als het kindje al geboren is. Ook tijdschriften voor moeders bieden de babydozen gratis aan. Je hoeft de doos niet zelf aan te vragen als je zwanger bent, je kunt het ook voor de toekomstige moeder aanvragen, als verrassing.

Er zijn vele andere kraamcadeau’s voor moeders en kind te krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld babykleding zoals rompertjes laten bedrukken met de naam van het kindje. Maar je kunt rompertjes ook leuk laten verpakken, bijvoorbeeld in een drinkflesje of in een soort melkpak. Cadeau’s als knuffels en slabbetjes doen het ook goed als kraamcadeau.

Een cadeau waar een kindje langer wat aan heeft is een bestekset waar je de naam in kan laten graveren. De eerste jaren zal het kindje er niet veel aan hebben, maar het is een blijvend cadeau en leuk om te bewaren. Ook een handdoek of een washandje met naam is een kraamcadeau dat moeder en kind kunnen bewaren.

Kraamcadeau’s kun je zo duur maken als je zelf wilt. Als je de moeder wil verrassen met een groot cadeau kun je kiezen voor bijvoorbeeld een grote mand gevuld met verschillende cadeautjes, zoals slabbetjes, een romper of babyproducten van Zwitsal. Om het nog leuker te maken kun je ook kiezen voor een gevulde poppenwagen, loopauto of loopfiets.

Afbeelding: Flickr, Mark Sebastian

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020