Excite

Wat je moet weten over daten

Er zijn meerdere manieren van daten. Zo kun je in real life daten, bijvoorbeeld als je iemand via via kent. Vrienden of familieleden kunnen je aan iemand koppelen. Ook kun je iemand ontmoeten, bijvoorbeeld tijdens het uitgaan, een dagje uit of op je school of werk. Vroeger waren dit ook eigenlijk de enige manieren om nieuwe mensen te leren kennen. Met de komst van het internet is daar wel flink wat verandering in gekomen.

Behalve alle bovenstaande ontmoetingsmogelijkheden heb je tegenwoordig ook nog de kans om mensen te ontmoeten via internet. Online daten heeft in de afgelopen paar jaar een enorme vlucht genomen waar dagelijks miljoenen singles van profiteren. Het is ook lekker makkelijk en vaak gratis om mensen te ontmoeten.

Er zijn aan beide manieren voor- en nadelen verbonden. Via internet op zoek gaan naar de ware is een manier van daten die je met meer mensen verbindt dan in het echt. Je kunt hierdoor ook een selectie maken en alvast mensen uitsluiten die totaal niet bij je passen, bijvoorbeeld mensen met een heel andere levensvisie, toekomstbeeld (denk aan wel of geen kinderen), rokers of anti-rokers... kortom: het selecteren van je ideale partner wordt een stuk makkelijker.

Tenminste, als je iemand hebt gevonden die ook de waarheid spreekt over zichzelf. Daar kom je pas later achter, als je een gevonden internetdate in het echt ontmoet. Wat dat betreft heeft real life dating weer een voordeel; je vrienden, familieleden of kennissen kennen de persoon goed en weten beter of diegene bij je past of niet.

Een manier van daten moet ook bij je passen. Kies daarom je eigen date op je eigen manier en begin te daten!

Afbeelding: Flickr, courtney jade

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021