Excite

Wat je altijd al wilde weten over online datingsites

Tegenwoordig is het helemaal niet vreemd meer als je zegt dat je eens rond hebt gekeken op een van de vele online dating sites. Maar als je dat gedaan hebt, dan zul je ook hebben gemerkt dat er nogal een flink aanbod is en dat het niet altijd even duidelijk is waar je nu voor moet gaan. Wij beantwoorden een aantal vragen die ongetwijfeld bij je op zijn gekomen.

Moet ik juist wel of juist niet betalen?

Veel online dating sites zijn niet gratis. Je mag je gratis inschrijven, maar krijgt maar beperkt toegang tot de functionaliteiten. Als je daadwerkelijk iets wilt doen dat lijkt op contact leggen met iemand, dan moet je gaan betalen. Doe je dit wel, of niet? Aan de ene kant hebben betaalde sites vaak meer serieuze leden. Aan de andere kant is een site niet automatisch betrouwbaar, omdat er geld gevraagd wordt. Betaal alleen bedragen die je kunt missen en ook alleen voor een site die je meer biedt. Een voorbeeld is Parship.nl, waar je voor je geld ook een op maat gemaakt persoonlijkheidsrapport (met matches!) krijgt. Een of meer?

Je kunt je het beste op verschillende datingsites inschrijven. Begin bij een proefabonnement (gratis) bij drie verschillende sites en bepaal aan de hand daarvan wat je het beste bevalt.

Ga voor groot

Als het gaat om online dating sites, dan maakt formaat wel degelijk uit. Des te meer leden, des te meer kans op succes. Check dus altijd of de datingsite waar jij je inschrijft veel leden heeft én controleer de man/vrouwverhouding!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021