Excite

Wat geef je een vrouw cadeau?

Wat denk je van een weekendje weg? Dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Verschillende websites hebben vaak aanbiedingen voor een leuk weekendje weg voor twee personen. Zo kun je bijvoorbeeld een minicruise naar Newcastle boeken. Je bent dan gezellig enkele dagen weg en in Newcastle kun je een hele dag shoppen: een ideaal cadeau voor een vrouw!

Een ander leuk cadeau-idee voor een vrouw, is een weekend weg waarbij je heerlijk tot rust kan komen. Zo zou je een wellnessweekend kunnen boeken. Dan kun je met z’n tweeën relaxen en genieten van bijvoorbeeld een sauna. Er zijn verspreid door het land meerdere wellnesscentra. Vaak hebben die wel arrangementen waarbij je zelf kan kiezen welke dingen je in je wellnessweekend wil gaan doen.

Je kunt een vrouw ook verrassen met een chocoladetelegram. Welke vrouw houdt er nou niet van chocola? Bij een chocoladetelegram kun je zelf bedenken wat voor boodschap je de chocolade wil laten weergeven. Je kunt het dus precies afstemmen op de gelegenheid waar het cadeau voor is. Daarnaast kun je ook kiezen tussen melk, puur of witte chocolade. Een chocoladetelegram zal zeker in de smaak vallen.

Soms kan het moeilijk zijn om een cadeau te bedenken voor een vrouw. Je kunt dan ook voor een cadeaubon gaan. Natuurlijk zijn er de gewone boeken- of cd-bonnen, maar heel veel winkels bieden ook eigen, speciale gift cards aan. Zo kan je moeder, zus of vriendin zelf bij haar favoriete winkel iets uitzoeken met de gift cards.

Afbeelding: Flickr, CoCreatr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021