Excite

Wat geef je een man cadeau?

Cadeaus

Bij elke verjaardag of andere gelegenheid loop je er weer tegenaan. Wat moet je je broer, vriend, zoon of vader nu voor een cadeautje geven? Om sokken, aftershave of een stropdas cadeau te geven is niet erg origineel. Maar wat geef je een man dan voor een cadeau? Op internet kun je veel cadeau-ideeën vinden. De beste staan hier op een rijtje.

Auto

Is de jarige dol op auto's? Dan zijn er meerdere autogerelateerde cadeau-ideeën te bedenken voor je man, broer of vriend. Wat zal hij bijvoorbeeld zeggen als je hem een slipcursus cadeau geeft? Behalve dat hij hiermee een bijzonder leuke dag heeft, is een slipcursus ook nog eens leerzaam. Zo zal hij met glad weer de auto altijd onder controle kunnen houden. Of droomt de man in kwestie van een Ferrari, maar is een eigen Ferrari nog ver weg? Geef hem dan rijden in een Ferrari cadeau. Ook is het mogelijk om hem te laten rijden in een Porsche of Lamborghini. Dat is vast de droom van elke autofanaat!

Avontuur

Sommige mannen houden ervan om het avontuur op te zoeken. Met hun verjaardag kun je ze daar een handje bij helpen. Geef hem bijvoorbeeld een keer bungeejumpen cadeau. Of laat je vriend of broer parachutespringen, dat is zeker een avontuurlijke verrassing voor hem. Heeft hij al een keer gebungeejumpt of parachute gesprongen? Je kunt hem ook verrassen met Body Flying. Je hoeft niet meer te vliegen in een vliegtuig, je kunt nu zelf vliegen met behulp van een grote propeller.

Drankje

Er zullen niet veel mannen zijn die een drankje afslaan en deze mannen kun je een cadeau geven dat met drank te maken heeft. Een wijnproeverij kennen de meeste mannen wel, maar wist je dat er ook champagneproeverijen zijn? Of geef je vriend of vader eens een workshop jenever stoken cadeau, dat heeft hij vast nog nooit gedaan! Drinkt je vriend graag bier? Dan kun je hem misschien ook wel een plezier doen met een rondleiding bij bierbrouwerij Heineken. Nog niet genoeg cadeau-ideeën? Kijk dan eens rond op internet. Daar zul je zeker een aantal leuke ideeën opdoen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021