Excite

Wat geef je als Valentijnscadeau?

Het kan zijn dat je al lang samen bent met je geliefde, maar misschien weet die persoon nog helemaal niet dat je hem of haar wel ziet zitten. Met Valentijnsdag heb je de kans om wie dan ook te laten zien hoeveel je van hem of haar houdt. Dat kun je doen met een leuk cadeau.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om bonbons te geven. Je kunt ze in allerlei lekkere smaken geven en er zelfs een liefdesboodschap bij stoppen. Een bos bloemen doet het natuurlijk ook altijd goed. Kies bijvoorbeeld voor mooie rozen, die toch wel het symbool staan voor de lief. Of geef parfum, zodat je geliefde zijn of haar favoriete geurtje weer heeft.

Wanneer je echt weet wat je geliefde leuk vindt, kun je je Valentijnscadeau hier ook op afstemmen. Koop iets wat hij of zij al tijden wil en maak het af met een leuke kaart. Wanneer jullie al echt een koppel zijn, kun je ook leuke gepersonaliseerde cadeaus geven. Bijvoorbeeld een fotoalbum of een foto die je laat afdrukken op een kussen of mok.

Wees creatief, maar als dit niet lukt: maak je geen zorgen. Het gaat uiteindelijk om het gebaar en je geliefde zal het zeker waarderen wanneer je de moeite hebt genomen om aan hem of haar te denken.

Afbeelding: Flickr account linthint

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021