Excite

Wat geef je als huwelijkscadeau?

Sommige stelletjes hebben een verlanglijstje. Ideaal dus, want dan kun je gewoon uitzoeken wat ze graag willen. Het is echter helaas niet altijd zo makkelijk. Soms moet je hard op zoek naar een geschikt cadeau. Probeer tijdens je zoektocht te bedenken wat het bruidspaar graag doet. Hebben ze gezamenlijke hobby’s? Hebben ze het ergens over gehad, dat ze dat graag wilden hebben? Of hebben ze misschien een bestemming waar ze heen gaan tijdens de huwelijksreis waar ze heen gaan?

Als je eindelijk een huwelijkscadeau hebt gevonden is het leuk om tijdens de bruiloft te geven. Dat mag best op een leuke, originele manier. Bijvoorbeeld met een dansje, een liedje of een bijzondere toespraak. Je kunt ook een filmpje maken over het leven van het bruidspaar, of bijvoorbeeld een mooie fotocollage.

Je mag het bruidspaar best een beetje voor de gek zetten wanneer je een huwelijkscadeau geeft, maar zorg dat je de grens kent. Het is hun speciale dag en je wilt natuurlijk niet dat ze zich beschaamd voelen door iets wat je doet of hebt gezegd. Vergeet dus nooit dat het uiteindelijk om het bruidspaar draait.

Wat je ook voor een huwelijkscadeau geeft, uiteindelijk gaat het om het gebaar. Het stel zal het ongetwijfeld waarderen dat je de moeite voor ze hebt genomen. Wil je echt een groot cadeau geven, dan kun je eventueel geld bij elkaar leggen met andere mensen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021