Excite

Wat geef je als huwelijkscadeau?

De trouwdag is voor veel mensen de belangrijkste dag van hun leven. Als jij daar deel van uit mag maken, dan is dat natuurlijk heel bijzonder. Maar het presenteert je ook direct met een aantal problemen. Want wat geef je aan het bruidspaar? Welk huwelijkscadeau is voor hen echt waardevol en helpt ze tevens aan jou herinneren?

Een huwelijkscadeau kopen is best lastig, maar soms moet je het ook niet moeilijker maken dan het is. Veel koppels hebben tegenwoordig niet zoveel meer aan het geijkte peper- en zoutstelletje en beschikken ook al over de nodige huisraad. Het kan dus helemaal geen gek idee zijn om gewoon te informeren naar een verlanglijstje. Misschien is dat een beetje saai, maar je weet dan wel zeker dat je het paar iets geeft waar ze echt op zitten te wachten.

Is er geen lijstje of kon je daarop niets vinden dat je aansprak of dat binnen je budget paste? Dan zijn er altijd nog andere mogelijkheden. Loop voor jezelf na wat het bruidspaar doet, hoe ze elkaar ontmoet hebben, wat hun hobby’s zijn, hun werk, hun thuissituatie, enzovoorts. Dat soort feitjes kunnen je soms ook op een leuk en persoonlijk cadeau brengen. Een ingezongen liedje over de twee, een date op de plek waar ze elkaar voor het eerst ontmoet hebben, een sieraad waaruit de verbintenis blijkt: het zijn zomaar wat dingen die in sommige gevallen elk cadeau overtreft. En als het je lukt om zo’n huwelijkscadeau te regelen, dan weet je zeker dat je goed zit!

Afbeelding: Flickr account net-efekt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021