Excite

Wat geef je als cadeau aan een man?

Een echt origineel cadeau voor een man die van auto’s houdt en graag op de weg zit, is een rit in een Porsche of Ferrari. Er zijn verschillende aanbieders waarbij je zo’n autorit cadeau kan doen. Je kunt dan zelf kiezen hoe lang de rit moet duren. Wel gaat er vaak iemand van de aanbieder mee en soms krijg je na afloop een certificaat, als herinnering aan de dag. Ook een slipcursus kun je cadeau doen. Zoiets kan je zelfs met je eigen auto doen.

Een man die een echte durfal is, zou je ook een parachutesprong cadeau kunnen geven of iets anders avontuurlijks, zoals bijvoorbeeld abseilen of bungeejumpen. Bungeejumpen kan in Scheveningen, vanaf de pier kun je vanaf een hoogte van wel 60 meter springen. Een ideaal cadeau voor een man die wel eens iets gewaagds wil proberen.

Veel mannen zijn dol op gadgets, niet alleen voor de computer maar ook voor de telefoon. Een accessoire voor de computer valt ook vaak in de smaak. Er zijn vele gadgets voor de computer te koop. Zo zijn er veel dingen te koop die je op een usb-poort van de computer kunt aansluiten. Zoals bijvoorbeeld een ventilator, of een lampje. Ook zijn er usb-sticks in verschillende vormen, zoals een hondje, die bewegen zodra je ze in de computer steekt. Zoek je een persoonlijk cadeau, dan kun je ook kiezen voor een muismat met een foto erop.

Afbeelding: Flickr, Easylocum

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021