Excite

Vrouwen versieren: vijf fouten

Lukt het maar niet om vrouwen te versieren? Vind je het moeilijk om op een mooie dame af te stappen? Misschien maak je een van deze vijf veelgemaakte fouten. Leer van deze tips!

Fout 1. Je bent te aardig

Als je te aardig bent dan kan dit in de weg staan bij het vrouwen versieren. Iedere vrouw wil uiteindelijk een lieve en aardige man, maar in het spel van de liefde hoort ook een beetje uitdaging. Als je altijd haar drankjes betaald, als je te veel persoonlijke informatie deelt, als je simpelweg ‘te veel moeite’ doet, word je helaas snel een vanzelfsprekendheid in de ‘friend zone’.

Fout 2. Je bent een eikel

Hoewel je niet te aardig moet zijn, is dat geen vrijbrief om je als een eikel te gedragen. Vrouwen houden van mannen die ze uitdagen, maar wel op een sympathieke manier. Maak dus geen grapjes ten koste van haar. Of weet ze op een grappige manier om te draaien tot een mooi compliment. Zo laat je zien dat je zelfvertrouwen hebt. Expres niet terug sms’en of bellen om ‘cool’ over te komen is ook nergens voor nodig.

Fout 3. Niet luisteren

Door goed te luisteren naar een vrouw, kun je veel leren over haar persoonlijkheid. Daar kun je zo meteen op jullie eerste date goed gebruik van maken. Heeft ze een goede band met haar ouders? Dan zal ze waarschijnlijk belang hechten aan normen en waarden. Is het een feestbeest en gaat ze veel uit? Dan is ze waarschijnlijk actief en in voor verrassingen. Door goed te luisteren en te interpreteren, maak je het vrouwen versieren makkelijker voor jezelf.

Fout 4. Onvoorbereid te werk gaan

Vrouwen versieren vereist je volle aandacht. Ga daarom nooit onvoorbereid te werk. Wees doelgericht, maar ontspannen met je gespreksonderwerpen. Zo kun je binnen vijf minuten al ontrafelen of ze überhaupt wel single is; dat hoeft echt geen hele avond te duren. Begin bijvoorbeeld een gesprek over relaties. Vraag wanneer haar laatste vakantie was en was ze daar met haar vriend of ex? Probeer ook te achterhalen wat haar plannen zijn die avond, die dag of dat weekend. Daar kun je gemakkelijk op inhaken.

Fout 5. Geen klik maken

Vrouwen versieren is praktisch onmogelijk als je geen klik kunt maken. Natuurlijk gaat dit met de ene vrouw beter als met de andere. Tijdens een gesprek merk je vaak wel of er een wederzijdse klik is, of dat jullie langs elkaar heen praten. Een goede graadmeter is om tijdens een gesprek drie onderwerpen te vinden waar jullie interesses overeenkomen. Dat kan zijn een liefde voor Indonesisch eten, of een soortgelijke baan. Nog beter is om te praten over familie of waar jullie zijn opgegroeid. Probeer de vraag terug te leggen als jij een verhaal hebt verteld. Wees niet bang om het gesprek te sturen. Gebruik zinnen als:

  • “Heb jij ook eens zoiets meegemaakt?”
  • “En jij?”
  • “Herken je dat?”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021