Excite

Wil je vrouwen versieren? Zo doe je dat!

De meeste mannen zullen het wel weten: geen vrouw is hetzelfde en wat de één leuk vindt, spreekt de ander helemaal niet aan. Dus hoe gaat dat dan in z'n werk, vrouwen versieren? Met deze tips kun je eigenlijk alleen maar succes boeken.

Blijf jezelf

Wil je vrouwen versieren, dan moet je vooral jezelf blijven. Als je een bepaald type probeert te spelen omdat je denkt dat een vrouw daarop valt - en dat zou zomaar kunnen - dan hou je dat toch niet voor eeuwig vol. Bovendien zou dat betekenen dat jij als jezelf haar type niet bent. Dat is toch geen goede basis voor een relatie? Blijf dus jezelf. En dan zeggen we niet dat je je niet enigszins moet aanpassen want een lompe boer die het alleen maar over zichzelf heeft, daar heeft natuurlijk niemand trek in. Mocht je dus nog wat tekort schieten in vaardigheden op het gebied van fatsoen, dan mag je jezelf daarin best wél een beetje veranderen.

Versier een vrouw echt

Vrouwen willen echt versierd worden. Ze hoeven niet meegesleept te worden op een wild paard, maar je moet ze wel het gevoel geven dat ze speciaal zijn. De een is gek op bloemen, de ander vindt het meer dan genoeg als je de deur voor haar open houdt. Wat jouw droomvrouw het liefste heeft, kun je ontdekken door het haar te vragen, maar ook door op haar reacties te letten. Als ze beschaamd wegkijkt als je wéér met een doos chocolade aankomt, dan is dat dus niet de manier om haar hart te veroveren!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021