Excite

Vrouwen hebben liever sterrendiner dan seks

  • © Getty Images
Vrouwen genieten liever van een sterrendiner dan dat ze seks hebben Dit blijkt uit een onderzoek van Groupon onder meer dan duizend restaurantbezoekers. Hen werd gevraagd wat ze liever hadden: een sterrendiner of seks. Zes op de tien vrouwen bleek liever naar een sterrenrestaurant te gaan, dan dat ze seks hadden. Zes op de tien mannen gaat liever naar een sterrendiner dan dat hij een voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal bijwoont.

Onder de ondervraagden zaten wel veel mensen die graag naar een restaurant gaan. Ongeveer 45 procent van de ondervraagden gaat tenminste één keer per maand uit eten en vier op de tien restaurantbezoekers heeft ook wel eens een keer gedineerd bij een restaurant met een Michelinster.

Ook 45 procent van de ondervraagden geeft aan dat ze zich netjes gedragen in een sterrenrestaurant. De meeste mensen kleden zich iets beter als ze naar een restaurant gaan. Een kwart van de mensen let bovendien extra goed op de tafelmanieren en twintig procent van de mensen besteedt extra aandacht aan zijn of haar uiterlijk.

Voor het onderzoek werd ook gevraagd naar blunders die gasten kunnen maken, in sterrenrestaurants, maar ook in gewone restaurants. Hierop werd vooral gereageerd met dronken worden, bellen aan tafel en luidruchtige kinderen meenemen. Groupon is een kortingswebsite waarmee onder meer voordelige hotelovernachtingen en voordelige restaurantbezoekjes geregeld kunnen worden. Kortingen kunnen daar wel oplopen tot tachtig procent.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021