Excite

Vrouw looft 'vindersloon' uit voor een verloofde

  • © Getty Images
Een 29-jarige vrouw uit Vancouver, Canada, heeft een vindersloon uitgeloofd voor degene die haar aan een man helpt. De vrouw is grappig, in vorm, aantrekkelijk en is helemaal klaar met daten. Daarom maakte ze vorige week een website, die inmiddels al meer dan honderd reacties heeft opgeleverd. De gelukkige 'vinder' krijgt concertkaartjes als het lukt een date te scoren, designerschoenen als het ook daadwerkelijk klikt of een vakantie ter waarde van 2000 euro als ze van haar nieuwe verloofde een diamanten verlovingsring krijgt.

Op haar site laat de vrouw - die overigens wel anoniem wil blijven - duidelijk weten hoe ze erin staat. "Ik heb genoeg van alle online profielen op datingsites, rondhangen in cafés of andere manieren om aan een man te komen. Het is tijdverspilling," zegt ze. "Ik zoek geen date, maar naar iemand met wie ik een serieuze relatie kan opbouwen." De kosten voor het daten lopen ook behoorlijk op; inschrijfgeld voor datingsites en relatiebureaus, sociale gebeurtenissen, drankjes, etentjes, enzovoorts. Dit leek efficiënter.

Natuurlijk kiest ze niet zomaar voor de eerste de beste man. Ze wil met hem op avontuur kunnen gaan, samen eten koken, knuffelen op de bank en een fantastisch sociaal netwerk opbouwen. De fysieke aantrekkingskracht moet er van beide kanten vanaf spatten. Daarnaast moet de ideale man ook goed kunnen autorijden, van dieren houden, brede schouders hebben en een mooie lach. Hij mag tussen de 29 en 40 jaar oud zijn.

Ze heeft al veel reacties gehad, zowel van mensen die haar aanmoedigen als mensen die haar willen koppelen. Daarnaast is ze ook door mannen benaderd die zelf wel een relatie met de vrouw zouden willen. Of daar de ware tussen zit is nog niet duidelijk; daar zijn eerst ongeveer vijf dates voor nodig, aldus de vrouw.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021