Excite

Vrijpartij op strand eindigt mogelijk in 15 jaar cel

  • © Getty Images
De vrijpartij van de 20-jarige Elissa Alvarez en 40-jarige Jose Caballero zou wel eens kunnen leiden tot een gevangenisstraf van 15 jaar. De twee hadden namelijk seks op het strand van Bradenton in Florida en leken zich daarbij niets aan te trekken van de talloze volwassenen én kinderen die ook op dat strand aanwezig waren. Hun vrijpartij werd gefilmd door een vrouw, die de tape ook op social media zette.

De jury heeft de twee inmiddels - binnen een kwartier - schuldig bevonden aan openbare zedenschennis. Dit was vooral te danken aan de duidelijke beelden, die zonder iets aan de verbeelding over te laten lieten zien dat de twee 25 minuten lang seks hadden op het openbare strand van Bradenton. Hier zou in ieder geval voor Caballero een gevangenisstraf van maximaal 15 jaar op staan.

Volgens de verdediging was Alvarez aan het dansen op Caballero en hadden de twee helemaal geen seks. Er zou dan ook niet gespeculeerd mogen worden over of er eventueel sprake was van penetratie. Volgens de jury zijn de beelden echter duidelijk en was er wel degelijk sprake van seks.

De rechter heeft nog niet bepaald welke straf de twee opgelegd krijgen, maar voor Caballero zal het waarschijnlijk geen malse veroordeling worden. Hij heeft namelijk al bijna acht jaar in de gevangenis gezeten vanwege cocaïnehandel. Alvarez heeft tot nu toe nog een blanco strafblad en zal waarschijnlijk iets minder streng gestraft worden. Overigens is geprobeerd met beide partijen een minnelijke schikking te treffen, maar daar gingen ze niet op in.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021