Excite

Een leuke vrijgezellendag met opdrachten voor de ladies

Een vrijgezellenavond vlak voor de bruiloft is al heel lang een traditie. Zowel de bruid als bruidegom krijgen een avond van vrienden waarop ze nog één keer de echte vrijgezel kunnen uithangen en gekke of leuke opdrachten uit moeten voeren.

Organiseer jij een vrijgezellenfeest?

Organisator zijn van een vrijgezellenfeest gaat je niet in de koude kleren zitten. Vindt de bruid het wel leuk of denkt ze later huilend terug aan haar vrijgezellendag?

Natuurlijk kun je uit eten gaan, gaan stappen voor de laatste keer als vrijgezel, maar er is meer te bedenken. Wat dacht je van een  vrijgezellendag met opdrachten die de bruid of alle dames moeten uitvoeren? Hieronder vind je een aantal suggesties voor dergelijke opdrachten.

1. Scoor telefoonnummers van mannen

Op een vrijgezellendag of -avond gaat het vaak om opdrachten die verband houden met mannen. Dit hoort natuurlijk er ook een beetje bij op een vrijgezellenavond. Een van zulke opdrachten is om de dames zoveel mogelijk telefoonnummers van mannen te scoren. Wie het eerst tien nummers bij elkaar geraapt krijgt, wint

2. Een zoen op de wang geven

Grijp je lippenstift uit je tas en geef zoveel mogelijk mannen een zoen op de wang. Neem dan een foto als bewijs voor deze leuke en toch redelijk eenvoudig uit te voeren opdrachten. De meeste mannen zijn wel bereid om een bruid 'in nood' te helpen, zeker met een glaasje of twee achter de kiezen.

3. Knuffel voorbijgangers

Ga ergens staan waar het druk is en vraag aan een aantal voorbijgangers om ze te mogen knuffelen. Het aantal wordt bepaald door de organisatie van het vrijgezellenfeest. En uiteraard neem je foto's als bewijs van je knuffeligheid.

4. Verdien tien euro als straatartiest

Ga voor de supermarkt of op de markt staan en zorg er voor dat je zo snel mogelijk tien euro verdient. Dit kan met zingen zijn, maar bijvoorbeeld ook door de dames een dansje te laten doen of een instrument te laten bespelen. Zeker voor de minder getalenteerde bruiden onder ons, is dit een aanrader. Het punt is natuurlijk om haar een klein beetje voor schut te zetten.

5. Maak een quiz

Maak een quiz met lievelingsdingen van de bruid en bruidegom. De bruid moet een aantal vragen over de bruidegom beantwoorden en de bruidegom die van de bruid. Zorg ervoor dat de organisators van het vrijgezellenfeest van de bruidegom ook de vragen stellen. Leg ze na die tijd bij elkaar. Je kunt hierbij denken aan hobby's, gebeurtenissen uit het verleden, lievelingsdingen zoals boeken, dieren of eten.

Een laatste tip

Een tip voor de vrijgezellendag: neem een fotocamera mee. Dit is later leuk om terug te kijken. Maak er bijvoorbeeld een fotoalbum van. Het is nog leuker als elke vriendin van de bruid zo'n album krijgt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020