Excite

Geniet van je zomer met vrijgezellen vakanties!

Tegenwoordig worden er steeds meer vrijgezellen vakanties aangeboden. Ze blijken ontzettend populair te zijn. Dat spreekt voor zich, want op vakantie gaan is een ontzettend leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. En als de hele groep ook nog eens uit vrijgezellen bestaat, dan heb je tenminste één ding met elkaar gemeen. En wie weet blijkt na verloop van tijd dat je meer overeenkomsten hebt dan je zelf dacht!

Online je vakantie boeken

Online kun je heel veel reisbureaus vinden die gespecialiseerd zijn in vrijgezellen vakanties. Neem bijvoorbeeld Estivant. Estivant organiseert al bijna 15 jaar reizen naar bijvoorbeeld Italië, Frankrijk, Spanje en Portugal en elk jaar kiezen honderden reizigers voor de organisatie. Je kunt hier ook terecht als je niet een heel groot vakantiebudget hebt. Er worden namelijk regelmatig acties gehouden, waarbij je stevige kortingen kunt krijgen. Uiteraard krijg je dan gewoon een volledige vakantie, alleen de prijs is een stuk kleiner!

Op reis naar 39 landen

Als je vooral gaat voor een ruime keuze en een leuk gezelschap, dan boek je je vakantie bij Fox vakanties. Fox vakanties is al jarenlang dé organisator van de leukste singlesreizen. Naar Thailand of Peru, maar ook 'gewoon' naar Spanje of een ander Europees land. De belangrijkste kenmerken: gezelligheid, een ongedwongen sfeer, een leuke groep met mensen die allemaal ongeveer in jouw leeftijdscategorie vallen en altijd voordelige prijzen. Boek vroeg of kies voor een last minute en profiteer nog eens van extra voordeel. Boek online of vraag eerst een brochure aan en laat je verrassen.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020