Excite

Vrijgezellen kopen trouwjurk

Een trouwjurk kopen zonder dat je trouwplannen hebt. Het lijkt een beetje voorbarig, maar in Engeland heeft bijna veertig procent van de vrijgezelle vrouwen al een trouwjurk in de kast hangen. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek onder 2000 Britse vrouwen zonder vaste relatie. Ongeveer een tiende heeft nog geen jurk aangeschaft, maar heeft haar oog al wel op een trouwjurk laten vallen.

Haar en make-up

Een look is natuurlijk niet compleet met alleen een trouwjurk. Daarom heeft 55 procent van de vrouwen ook al precies voor ogen hoe het haar en make-up eruit moet gaan zien. 53 procent heeft al bruidsmeisjes aangewezen en de helft weet al een locatie voor de bruiloft.

Plannen bruiloft

Het blijft dus niet alleen bij de bruid zelf. Bijna zestig procent van de ondervraagde vrouwen is al bezig met het plannen van de bruiloft. Driekwart van de vrouwen heeft het budget voor de bruiloft al helemaal op orde. Ruim een derde van de vrouwen is al geruime tijd aan het sparen voor de grote dag. Je leest het goed, het gaat alleen om vrouwen die geen relatie hebben en dus niet weten wie ze gaan trouwen op de door hun geplande trouwdag.

Bruidegom

Het lijkt alsof de bruidegom bij de Britse vrouwen maar weinig input heeft. 42 procent van de vrouwen heeft namelijk ook alvast de huwelijksreis geregeld en bij 36 procent is de gastenlijst al compleet. Maar liefst 47 procent van de vrouwen heeft ook maar vast een trouwring uitgezocht. Het enige wat ontbreekt is inderdaad hun potentiële partner. Niet gek dat zo’n 36 procent van de vrouwen toegeeft dat alle trouwplannen in het verleden wel eens mannen hebben afgeschrikt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021