Excite

Vriendinnen: tips voor een cadeau

Ben je al jaren vriendinnen en wil je dit jaar wel eens iets anders geven dan een armbandje of parfum geven? Maar heb je geen idee wat dat dan moet zijn? De oplossing is snel gevonden! Er bestaan allerlei leuke websites met originele ideeën voor een cadeau voor vriendinnen. Zo kun je haar eens op een bijzondere manier verrassen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat haar schoonzus of buurvrouw met hetzelfde op de proppen komt.

Verwennen

Er zijn genoeg leuke manieren waarop je je vriendin kunt verwennen. Denk bijvoorbeeld aan een dagje sauna of een beauty schoonheidsarrangement. Kijk hiervoor eens op Foreverbeauty.nl. Je kunt natuurlijk ook zelf een leuk pakket samenstellen met cosmeticaproducten, douchegels en andere verzorgingsproducten.

Workshops

Erg origineel is om je vriendin een workshop cadeau te doen. Houdt ze van dansen en salsamuziek? Geef haar een salsaworkshop cadeau! Zorg dat ze niet alleen hoeft door bijvoorbeeld zelf mee te gaan. Zo beleven jullie een geweldige avond! Neem een kijkje op salsaking.nl voor salsaworkshops in heel Nederland. Of wat dacht je van een kookworkshop? Leer samen de lekkerste tapas in elkaar te zetten en geniet er daarna van door ze met een wijntje er bij te proeven.

Langere duur

Wil je liever een cadeau geven waar ze later ook nog wat aan heeft? Geef haar dan een fotosessie cadeau! Iedere vrouw wil wel eens vastgelegd worden door een professionele fotograaf. Ook leuk om foto's van jullie samen te laten maken om daarmee jullie vriendschap te vereeuwigen. Op tipsvoortwee.nl vind je hierover meer informatie.

Genoeg tips en websites dus voor een origineel en persoonlijk vriendinnen cadeau!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021