Excite

Neem de stap en ga een vriendin zoeken!

Een vriendin zoeken, is voor de een makkelijker dan voor de ander. Kijk eens kritisch naar jezelf en vraag je af waarom je nog geen vriendin hebt. Heb je wel rondgekeken? Heb je wel tijd voor een vriendin? Laat je wel duidelijk merken dat je geïnteresseerd bent? Daarnaast spelen natuurlijk ook andere factoren een rol: hoe zie je eruit? En hoe zit het met je karakter?

Zeuren loont niet

Er wordt altijd gezegd dat vrouwen veel zeuren, maar mannen kunnen er ook wat van. Wil je een vriendin zoeken, dan kun je maar beter wat minder zeuren. Zeuren is negatief en negativiteit is geen goede basis voor een leuke relatie. Of in ieder geval niet voor een gezonde relatie! Als je serieus iets hebt om over te zeuren, probeer er dan eerst eens wat aan te doen. Als je te dik bent, kun je op je eten letten en gaan sporten. Ben je niet blij met je uiterlijk? Andere kleding en een ander kapsel kunnen een wereld van verschil maken.

Wees niet té kieskeurig

Je hoeft natuurlijk niet elke vrouw even leuk te vinden, maar als je een vriendin wilt zoeken, moet je ook niet té kieskeurig zijn. Je leert mensen namelijk pas echt goed kennen als de 'roze fase' over is. Voor hetzelfde geld is iemand ontzettend leuk, maar ook heel verlegen. Dat tweede kan je doen afknappen, waardoor je dat eerste nooit ontdekt. Uiteindelijk is het natuurlijk niet verkeerd om kieskeurig te zijn, maar begin er niet mee. De perfecte vriendin is er wel, maar heeft geen bordje om haar nek hangen!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021