Excite

Hoe kun je online vrienden zoeken?

Uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 5 Nederlanders zich wel eens eenzaam voelt (bron: TNS Nipo). De mensen uit deze groep zouden graag meer sociale contacten hebben. Maar in de praktijk kan het nog best lastig zijn om nieuwe vrienden te maken.

Online vrienden zoeken

Veel mensen vinden het moeilijk om nieuwe vrienden te maken. Ze zijn bijvoorbeeld te verlegen om op iemand af te stappen of ze ontmoeten geen nieuwe mensen. Het is een stuk gemakkelijker om online nieuwe vrienden te zoeken.

Vrienden zoeken via een forum

Belangrijke punten in een vriendschap zijn dat het klikt, dat je goed met elkaar kunt praten en leuke dingen kunt doen. Denk na over je eigen hobby's en interesses voordat je op zoek gaat naar vrienden. Een nieuwe vriendschap heeft het meeste kans op slagen als je iets gemeen hebt! Een manier om nieuwe vrienden te maken, is door middel van een forum. Schrijf je in op een forum dat je interessant vindt en meng je in de openstaande topics of begin zelf een onderwerp. Op forumbank.nl kun je een overzicht vinden van verschillende fora. Wanneer je actief genoeg bent, leer je de andere gebruikers steeds beter kennen en misschien klikt het wel zo goed dat je elkaar kunt ontmoeten!

Vriendschapsbureau

Het vriendschapsbureau.nl kun je vergelijken met een datingsite. Het vriendschapsbureau helpt je met de zoektocht naar nieuwe vrienden aan de hand van je interesses en favoriete bezigheden. Aan de hand daarvan wordt er een match gemaakt. Je wordt als het ware aan iemand gekoppeld met dezelfde interesses. Nadat de match gemaakt is, kun je online contact zoeken per chat of door een e-mail te sturen. De kosten voor het inschrijven bedragen 49,95 euro voor 2 jaar.

Tot slot

Het is zeker mogelijk om online vrienden te zoeken! Het is hierbij belangrijk dat je jezelf niet anders voordoet dan je bent. Haak ook niet af als het niet gelijk lukt of als het toch niet klikt. Een echte vriendschap heeft tijd nodig!

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020