Excite

Hoe kun je via een datingsite iemand vinden om mee vreemd te gaan?

Het begrip vreemdgaan is heel breed. De één vindt zoenen met een ander al vreemdgaan, terwijl een ander pas van vreemdgaan spreekt bij een buitenechtelijke relatie. Hoewel het merendeel van de mensen vreemdgaan afkeurt, is toch zo'n dertig procent van de mensen wel eens vreemdgegaan!

Waarom?

Er kunnen tal van redenen zijn waarom iemand vreemd zou gaan. Bij de meeste mensen gebeurt dit "per ongeluk". Het gebeurde gewoon is een vaak gehoord excuus, net zoals drank. Andere mensen gaan vreemd omdat ze niet meer gelukkig in hun relatie zijn. De liefde is over en de relatie is een sleur geworden.

Datingsite voor mensen die willen vreemdgaan

Het is weer eens wat anders: een datingsite voor mensen die vreemd willen gaan. Toch bestaat hij echt. Je kunt je bij Secondlove.nl inschrijven als je op zoek bent naar iemand om mee vreemd te gaan. Maar je kunt je ook inschrijven als je vrijgezel bent en juist op zoek bent naar een geheim en spannend avontuurtje! Je kunt gratis lid worden om te kijken of de site je bevalt. Maar voor meer mogelijkheden zoals het bekijken van alle profielen en chatten, zul je betaald lid moeten worden, dat kost € 69,95 voor twee maanden. Bij Secondlove vinden ze goede profielen belangrijk, zo wordt ieder profiel gecontroleerd om te bekijken of het wel serieus is. Ook geheimhouding staat voorop. Je kunt er voor kiezen om foto's en andere gegevens af te schermen. Ook bij betalingen zal niet verwezen worden naar Secondlove.

Tot slot...

Hoewel de meeste mensen vreemdgaan afkeuren, is er toch een datingsite voor mensen die vreemd willen gaan. Blijkbaar is er toch vraag naar. Aan de ene kant wordt het vreemdgaan zo wel heel gemakkelijk gemaakt, aan de andere kant: mensen die willen vreemdgaan, doen dat uiteindelijk toch!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021