Excite

Koop goede en voordelige kinderschoenen

Voor je kinderen wil je natuurlijk alleen het beste. Dit ook een beetje betaalbaar houden is een behoorlijke uitdaging. Kinderen groeien namelijk binnen de kortste keren uit hun schoenen, waarna je weer opnieuw op pad kunt. Om je te helpen in je zoektocht naar voordelige kinderschoenen, hebben wij een aantal handige adresjes opgezocht.

Koop online

Echt voordelige kinderschoenen koop je het snelst online. Bijvoorbeeld bij Zalando.nl. Daar betaal je geen verzendkosten, ook niet als je de schoenen terug wilt sturen. Want als ze niet passen of toch een beetje tegenvallen, heb je 100 dagen om het pakketje weer retour afzender te doen. Zo'n service maakt het toch een stuk makkelijker om iets te bestellen. Ook via de webshop van Scapino kun je gemakkelijk en voordelig kinderschoenen aanschaffen. Let hier vooral even op de aanbiedingen onder het kopje 'Outlet'.

Ga voor tweedehands

Een andere manier om goedkoop aan kinderschoenen te kopen, is door ze tweedehands te kopen. Juist omdat kinderen er zo snel uitgroeien, zijn er vaak hele mooie tweedehands kinderschoenen te koop. Je vind deze bijvoorbeeld via Marktplaats.nl of Speurders.nl.

Ga buiten het seizoen

Als je liever niet online koopt en ook tweedehands niets kunt vinden, dan kun je altijd nog de gewone schoenwinkels bezoeken. Doe dit wel zoveel mogelijk buiten het seizoen, want dan houden de schoenwinkels uitverkoop. De beste maanden om schoenen te kopen: januari en september. Daarnaast kan het geen kwaad om af en toe een rondje door de stad te lopen; de collecties wisselen tegenwoordig wel vaker dan twee keer per jaar.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020