Excite

Vind jouw grote liefde via gratis online dating sites

Veel van de datingsites die een goede service bieden, vragen hier ook een aanzienlijk bedrag per maand voor. Toch wil dat niet zeggen dat je alleen de ware liefde kunt vinden als je in staat bent om daar veel voor te betalen. Sterker nog: je kunt ook prima een kansje wagen via gratis online dating sites.

Gratis en betaald daten

De meeste grote datingsites maken onderscheid tussen gratis leden en betaalde leden. Als je als gratis lid bent aangemeld, dan kun je bijvoorbeeld alleen interesseberichtjes sturen, in plaats van persoonlijke berichtjes. Ook heb je niet altijd toegang tot alle functionaliteiten en onderdelen van de site. Zodra je je lidmaatschap omzet in een betaald lidmaatschap, krijg je die mogelijkheden wel. Als je je wilt inschrijven bij gratis online dating sites, moet je dus kijken naar wat er geboden wordt: is alleen het 'aspirantenlidmaatschap' gratis, of is de hele site gratis? Voor de kans op succes hoeft het niets uit te maken, maar het is wel prettig als je het van tevoren weet.

Grote sites met gratis aanmelding

Als je wel gewoon van alle functionaliteiten gebruik wilt maken, dan zul je op zoek moeten gaan naar een site die altijd gratis is. Een paar goede tips zijn:

  • Knuz.nl (280.000+ leden)
  • Relatiefront.nl (20.000+ leden)
  • Singlespace.nl (aantal leden niet bekend)

Let op: op gratis datingsites kom je vaak meer reclame tegen dan op andere site. Dat komt omdat de kosten voor de site op een andere manier gedekt moeten worden. Het is vaak alleen even een kwestie van wennen, zeker als je weet dat daar gratis daten tegenover staat!

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021