Excite

Vind je date bij een relatiebureau

Er zijn verschillende relatiebureaus te vinden. Sommige zijn gespecialiseerd in bepaalde groepen, zoals bijvoorbeeld senioren, hogeropgeleiden of homoseksuelen. Andere relatiebureaus zijn geschikt voor iedereen. Je dient je in te schrijven bij een relatiebureau. Bij het ene bureau moet dit door allerlei formulieren in te vullen, bij het andere ga je een persoonlijk gesprek aan.

De mensen die bij een relatiebureau werken, kijken goed naar hoe jij bent en in elkaar zit. Ze bekijken wat je interesses zijn en op wat voor een types je valt. Met al die gegevens gaan ze aan de slag om een geschikt persoon te vinden die zich ook heeft ingeschreven bij het relatiebureau. Met die persoon ga je dan op date.

Ook bij een relatiebureau kan het natuurlijk voorkomen dat het toch niet klikt tussen jou en je date. Het relatiebureau zal dan zoeken naar iemand anders. Wel is de kans op slagen doorgaans vrij groot, omdat er gekeken wordt naar interesses en er hierdoor al snel een klik ontstaat. Een relatiebureau werkt daardoor op een andere manier dan een datingsite, want daar kijk je voornamelijk naar de profielfoto en niet zo zeer naar de interesses. Om echt een leuke partner te kunnen vinden, is het uiterlijk alleen niet genoeg. Je zult toch ook het één en ander gemeen moeten hebben.

Afbeelding: Flickr account mikebarid

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021