Excite

Vind de liefde van je leven via dating

De tijd dat er pagina’s vol advertenties in de kranten stonden van mensen die een maatje zochten, is wel een beetje voorbij. Internet is tegenwoordig het nieuwe middel om een droom man of vrouw te vinden. Dating via internet is dé kans op succes.

Doormiddel van het aanmaken van een account verschaf je je toegang tot een datingsite. Hier kun je voorkeuren aangeven, bijvoorbeeld of je op zoek bent naar een man of een vrouw. Val je op blond of juist mensen met donker of rood haar? Je kunt zelfs aangeven naar welk opleidingsniveau je op zoek bent. Als je alles hebt ingevuld ben je klaar om te gaan daten!

Je kunt zelf reacties achterlaten bij een potentiële date, of reacties ontvangen. Zo komt er vaak een mailwisseling tot stand waaruit vaak snel genoeg blijkt of het klikt. Hierna kun je een afspraak plannen! Of natuurlijk nog even verder kijken.

Probeer ondanks je enthousiasme wel voorzichtig te zijn. Spreek tijdens je eerste date bijvoorbeeld op een publieke plaats af. Hier zijn vaak veel andere mensen aanwezig, dus de kans dat er iets gebeurt dat je niet wilt, is dan klein.

Verzorg je tijdens een eerste date wel goed! Breng een bezoekje aan de kapper, koop nieuwe kleding en verwijder ongewenste beharing. Je wilt toch een goede indruk maken op je date!

Duurt je dit allemaal te lang dan kun je ook gaan speeddaten. Op een speeddate ontmoet je op een avond tussen de 20-30 mensen. Hier drink je snel iets mee, en maakt een praatje. Aan het einde van het gesprek vink je voor jezelf aan of de persoon interessant genoeg is voor een volgende date!

Afbeelding: Flickr account catlovers

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020