Excite

Vier een valentijnsweekend

Helaas valt Valentijnsdag dit jaar net buiten het weekend, en de komende jaren zal dit hetzelfde blijven. Natuurlijk kun je vlak voor of na Valentijnsdag een uitgebreid valentijnsweekend vieren. Kies een romantische locatie en boek een leuk arrangement voor jou en je valentijn. Dit jaar maak je Valentijnsdag extra bijzonder!

Heb je een laag budget, dan kun je voor je valentijnsweekend terecht in veel verschillende hotels die in februari topaanbiedingen hebben, speciaal gericht op stelletjes. Op websites als booking.com en weekendjeweg.nl vind je veel van zulke aanbiedingen bij elkaar. Bovendien kun je bij weekendjeweg.nl al vanaf vijftien euro een cadeaukaart kopen waarmee je valentijn later zelf een hotel kan kiezen.

Behalve een goed hotel kun je natuurlijk ook kiezen voor een romantisch verblijf in een vakantiehuis. Binnen Nederland vind je bijvoorbeeld op aanzee.com veel romantische vakantiehuizen. Met namen als Romantisch Schoorl klinkt je huis al veelbelovend. Daarbij liggen veel van de vakantiehuizen aan het strand, dus kun je de prachtigste strandwandelingen maken.

Een hotel met wat extra’s, zeker voor iedereen die dit jaar wat meer wil en kan uitgeven, is ook een mogelijkheid. Boek bijvoorbeeld arrangementen met ontbijt, een jacuzzi op de kamer, gratis massages en een fles champagne. Verder heb je arrangementen waar een heerlijk driegangendiner bij is inbegrepen.

Kijk vandaag nog rond voor jouw ideale valentijnsweekend en boek je hotel, vakantiehuis of arrangement nog net op tijd om je valentijn te verrassen.

Afbeelding: Flickr, bobbigmac

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020