Excite

Verras je vriend met een mooi cadeau

Veel vrouwen vinden het een behoorlijke opgave om met een leuk presentje voor mannen voor de dag te komen. De zoektocht resulteert daarom regelmatig in een nieuw luchtje of een cadeaubon waarvoor hij zelf iets kan uitzoeken. Best leuk natuurlijk, maar niet heel origineel. En dat terwijl het vinden van het juiste cadeau helemaal niet lastig hoeft te zijn.

Is je vriend dol op games? Dan ga je op zoek naar een winkel waar ze games verkopen, en vraag je naar welke nieuwe spellen er de laatste tijd zijn uitgekomen. Zeker weten dat ze je in de winkel precies kunnen vertellen welke spellen populair zijn. Voor de tijd hoef je alleen maar te bedenken wat voor games je vriend leuk vindt. Natuurlijk kijk je ook even welke exemplaren hij al in huis heeft.

Heeft je vriend alle nieuwste games al in huis, dan kun je ook voor een gadget gaan. De meeste mannen zijn dol op gadgets, en willen graag de nieuwste elektronische snufjes. Misschien roept je vriend al een tijdje dat hij een nieuwe camera nodig heeft, of een betere mp3-speler.

Wil je iets schenken met meer allure, dan is een horloge een goede optie. Ga voor een lekker stoer exemplaar, daar zal hij nog jarenlang plezier van hebben. Bij de juwelier kunnen ze je informeren over de verschillende merken en stijlen. Als je vriend al een mooi horloge heeft, dan kun je ook voor een armband gaan. Wat je ook kiest, met een horloge of een armband geef je een bijzonder cadeau, en een blijvende herinnering.

Afbeelding: Flickr, gebruiker alvanman

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020