Excite

Verras je valentijn

Zoek je op ‘origineel valentijnscadeau’, dan word je overspoeld met websites die je de beste tips willen geven voor cadeaus. Helaas moet je tussen de websites wel even zoeken naar de juiste cadeautips voor jouw valentijn. Om het je even wat makkelijker te maken staan in dit artikel enkele leuke valentijntips op een rij.

Het eerste originele geschenk voor Valentijnsdag is een beleveniscadeau. Hier heb je er tegenwoordig veel van. Je geeft je vriendin of vriend met een belevenis eigenlijk een keuzecadeau. Dit kan bijvoorbeeld met de Pluim of MYDAYS. Vaak zijn er rond Valentijnsdag leuke kortingsacties, dus kijk even rond voor je een beleveniscadeau koopt. Romantisch weg met zijn tweeën doe je via MYDAYS, bungeejumpen, een lekker etentje samen of nog honderd andere opties heb je met de Pluim.

Een ander goed idee is misschien minder een cadeau voor je partner, maar kan andere mensen erg helpen. Op doegoodies.nl heb je de mogelijkheid om wel heel bijzondere cadeaus te kopen. Wat dacht je van vijftig vaccins tegen de mazelen voor net iets meer dan een tientje? Je kunt ook vijfhonderd zakjes vitamines en mineralen kopen. Ze gaan dan namens je partner naar mensen in ontwikkelingslanden.

Tot slot heb je nog een extra persoonlijk cadeau. Zo kun je je eigen stem opnemen op een kaart, of een liefdeslied laten inzingen met de stem van je vriendin of vriend. En wat dacht je van een foto op tegel, muismat, mok of beer? Verder kun je een speciale datum in chocolade laten zetten. Op onder andere yoursurprise.nl kun je dit soort persoonlijke cadeaus samenstellen.

Weet je al wat het wordt? Verras je valentijn en geniet straks van een heerlijke Valentijnsdag.

Afbeelding: Flickr, Benjamin Thompson

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020