Excite

Verras je moeder voor haar verjaardag

Het is vaak best een lastige opgave: ieder jaar met een origineel verjaardagscadeau voor je moeder op de proppen komen. Kun je in de winkels niets leuks vinden, zoek dan eens op internet naar passende ideeën om haar mee te verrassen.

Houdt je moeder van natuur en dieren? Kijk dan eens of je een kip voor haar kunt adopteren. Een origineel cadeau, dat bovendien veel langer dan een jaar meegaat. Als je een biologische kip adopteert, krijgt je moeder waardebonnen die ze in kan wisselen voor biologische eieren. Zijn kippen niet haar favoriet? Ook een koe, een bijenvolk of een appelboom kun je adopteren.

Wil je je moeder liever een tastbaar cadeau geven, dan kun je een persoonlijk Oudhollands tegeltje voor haar bestellen. Deze zien er hetzelfde uit als de ouderwetse spreukentegels, maar dan met je eigen tekst. Misschien is er een gedicht dat je moeder prachtig vindt, maar je kunt er natuurlijk ook je persoonlijke boodschap voor haar op laten zetten, of een mooie foto van jullie samen.

Als je het toch nog lastig vindt om te kiezen, dan kun je de keuze ook aan je moeder zelf overlaten. Geef haar een cadeaukaart, die ze kan inwisselen voor bijvoorbeeld een dagje uit, een hotelovernachting of een bijzondere belevenis. Dat is veel leuker dan een ‘gewone’ waardebon of geld, en zo weet je zeker dat je je moeder iets geeft dat bij haar in de smaak valt. Ze kiest immers zelf!

Afbeelding: Flickr, user Lilly Darma

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021