Excite

Verras je geliefde met een Valentijn weekend

Wat is er mooier dan je geliefde een keer goed te verrassen? Een heerlijk Valentijn weekend is dé perfecte gelegenheid om je grote liefde te laten zien hoeveel je van hem of haar houdt. Hoe dat Valentijn weekend eruit ziet, hangt natuurlijk helemaal van jullie af, maar we geven jullie graag een paar tips!

Het mooiste Valentijn weekend houd je natuurlijk gewoon geheim. Je organiseert het stiekem en doet net of er niets aan de hand is. Misschien is het zelfs nog wel het leukst om te doen alsof je Valentijnsdag helemaal vergeten bent; de verrassing is dan des te groter! Doe dat alleen als je er geen ruzie over krijgt, want anders is het natuurlijk een echte mood killer. Introduceer het bijzondere weekend vervolgens met een speciale actie, zoals een geheime uitnodiging of een speciaal etentje.

Zorg er ook voor dat je een aantal verrassingen gepland hebt voor dit speciale weekend. Denk bijvoorbeeld aan romantische etentjes, een mooi uitje, misschien een speciale avond in een bijzondere uitgaansgelegenheid, enzovoorts. Ook de accommodatie is iets waar je echt wel wat tijd en aandacht aan wilt besteden. Ga niet voor de eerste de beste hotelketen, maar zoek iets speciaals. Een kasteel, een hotel met een spa of schoonheidssalon; het maakt niet uit waar je voor gaat, als het maar romantisch en anders dan anders is!

Afbeelding: Flickr account Allie_Caulfield

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021