Excite

Verras je geliefde met bonbons

Je hoeft niet lang te zoeken: op honderden websites kun je bonbons bestellen en laten bezorgen. Voor Valentijnsdag zijn er speciale acties en pakketten samengesteld. Zo kun je kiezen voor bonbons met een speciale vorm, bijvoorbeeld hartjes en Cupido’s, en bonbons met een speciale vulling of een bijzondere liefdesverpakking.

Wil je je bonbons persoonlijk maken? Je kunt dan kiezen voor bijvoorbeeld een chocotelegram. Je krijgt dan een langwerpige doos met vierkante bonbons, en op elke bonbon staat een letter. De letters vormen samen een lieve zin die je zelf kunt invullen op de website. Je bonbons hebben zo een extra mooie boodschap!

Ook op andere manieren kun je jouw bonbons dit jaar extra persoonlijk en bijzonder maken voor Valentijnsdag. Kies bijvoorbeeld een mooie foto van jullie samen en laat deze op de bonbons drukken. Of wat dacht je van een foto van je geliefde met de tekst: ‘Je bent om op te eten’? Verder kun je tegenwoordig zelfs je chocola

Nog een andere manier om bonbons cadeau te geven voor Valentijnsdag is het bosje bonbons. Je valentijn denkt dat zij of hij een bos bloemen krijgt, maar in werkelijkheid gaat het om een heerlijk bosje bonbons. Onder andere op gefelicitaart.nl kun je deze bijzondere bosjes bestellen.

Wil je nog origineler zijn met je bonbonscadeau? Kijk dan eens rond voor arrangementen waarbij je samen je eigen bonbons gaat maken. Zo’n valentijnscadeau heeft je valentijn vast nog nooit gehad...

Afbeelding: Flickr, Stewart

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021